Circle Image

ESKOBAR PALAČINKE
4.9 (209)

Valjevskog Odreda 80, Borča
065 405 3919

"Svaka tuga je manja uz dobru palačinku"!

Radno vreme:

Svakog dana: 16h - 23h

ESKOBAR
Ul. Valjevskog Odreda 80, 11211, Borča, Beograd
Matični broj: 65934965
PIB: 112187366

1. Kako da naručim onlajn?
Izaberite neke od proizvoda i dodajte proizvode u korpu. U slučaju da je potrebno da dodate sastojke, kao na primer plazma, kikriki..., od vas će se tražiti da ih odaberete. Kada završite vašu narudžbinu, jednostavno kliknite na naruči i ona se automatski šalje u restoran.

2. Kada će stići moja narudžbina?
Porudžbinu na adresi možete očekivati u nardenih 25 do 45 minuta.

3. Šta ako želim da promenim ili otkažem narudžbinu?
Potrebno je da nas direktno kontaktirate i to će zavisiti od faze pripreme vaše narudžbine. Što pre nazovete, veća je verovatnoća da ćete na vreme izvršiti promene koje želite.

4. Da li moram da platim više ako naručim preko veb sajta?
Naš sajt je za korisnike potpuno besplatan. Mi smo se potrudili da obezbedimo čak i posebne popuste za naše korisnike.

5. Da li mi je potrebna kreditna kartica?
Možete platiti kreditnom karticom ili gotovinom prilikom dostave. (trenutno je u opciji samo plaćanje u kešu)

Uslovi korišćenja
Uslovi korišćenja predstavljaju ugovor između kompanije #Eskobar i svake osobe koja posećuje mobilne i veb usluge. Svako korišćenje našeg servisa (uključujući navigaciju preko vebsajta) označava prihvatanje ovih Uslova od strane korisnika servisa.

Eskobar d.o.o. (u daljem tekstu „naša“, „kompanija“, „servis Eskobar“, „posrednik“) osnivač je i vlasnik veb i mobilne aplikacije „Eskobar“ zajedno sa svim informacijama i podacima (dokumenti, programske šifre, logotipi, datoteke, tekstovi, grafike itd.) sadržani u servisu. Kopiranje, preprodaja, objavljivanje i / ili modifikacija bilo kog dela veb i mobilne usluge bez prethodne pisane saglasnosti kompanije #Eskobar strogo je zabranjeno.

Usluge koje nudi Kompanija, kao i sav sadržaj na veb lokaciji Eskobar, podložni su ovim Uslovima korišćenja.

Usluga Eskobar može da koristi osnovne korisničke informacije za slanje obaveštenja putem SMS-a ili imejla.

Eskobar, prema svim važećim zakonima i propisima, nudi pravo na pristup, upotrebu i prikazivanje svog sadržaja koji se nalazi na veb stranici. Međutim, ova prava ne uključuju prenos vlasništva nad uslugom ili sadržaja prikazanog na njoj. Iz tog razloga, kao korisnik servisa Eskobar: morate poštovati sva autorska i druga vlasnička prava koja se odnose na kopiranje sadržaja i materijala na vebsajtu ne smete ni na koji način da menjate Veb lokaciju i njen sadržaj, niti da je reprodukujete ili javno koristite. Vebsajt i mobilna aplikacija Eskobar uključuju automatski prevod Uslova korišćenja na engleski putem aplikacije Google Translate, ali srpska verzija Uslova korišćenja je originalna i validna verzija zasnovana na odnosu između korisnika servisa i samog servisa Eskobar. Ako postoji bilo kakva suprotnost između Uslova korišćenja na srpskom i Uslova korišćenja prevedenih na engleski jezik, prevladava srpska verzija.

Servis Eskobar sarađuje sa Raiffeisen bankom u oblasti bankarskih i finansijskih usluga.

Korisnički nalog
Kao registrovani korisnik veb usluge Eskobar i mobilne aplikacije Eskobar odgovorni ste za ažuriranje i održavanje podataka u vezi sa vašim nalogom, lozinkom, osiguravate ograničeni pristup vašem računaru i prihvatate odgovornost za sve aktivnosti koje se obavljaju preko vašeg naloga.

Korisnički nalog može biti blokiran u slučaju bilo kakve zloupotrebe veb i mobilnih usluga Eskobar od strane korisnika..

Lični podaci
Lični podaci prikupljeni našim servisom koristiće se isključivo u skladu s našim Pravilima o privatnosti.

Da biste koristili uslugu Eskobar, vaši lični podaci trebaju biti tačni.

Na osnovu našeg legitimnog interesovanja, možemo vam poslati biltene nakon što izvršite prvu narudžbu na veb lokaciji Eskobar. Bilten može sadržavati ponude sa promo kodovima, popustima, promocijama i drugim marketinškim aktivnostima ili vestima o Eskobar.

Ako ne želite da primate obaveštenja putem imejla od nas, uvek se možete odjaviti klikom na vezu Otkaži pretplatu koja se nalazi u svakom od naših biltena, ili nam možete poslati imejl na info@eskobar.rs sa zahtevom da se odjavite.

Molimo pogledajte našu Politiku privatnosti za više detalja.

Cene za naručivanje hrane putem interneta
Veb servis i aplikacija Eskobar pružaju online uslugu naručivanja hrane bez ikakvih dodatnih troškova. Kao korisnik plaćate cenu naručenih proizvoda kako je navedeno u meniju prilikom naručivanja. Neki partnerski restorani mogu naplatiti dostavu po ceni koja je jasno navedena u postupku naručivanja.

Cene i proizvodi koje nude restorani
Informacije o vebsajtu Eskobar i mobilnoj aplikaciji koje se odnose na cene, specifikacije i dostupnost proizvoda (jela, pića) dobijaju se iz partnerskih restorana. Postoji mogućnost da se informacije na Eskobar mogu razlikovati od informacija u meniju restorana. U slučaju da ste primetili da je cena usluge Eskobar nešto viša od cene u restoranu, javite nam se, jer se radi o kršenju partnerskog ugovora, što nije korektno za naše korisnike.

Veb i mobilna usluga Eskobar nisu odgovorni ni za cene, a ni za kvalitet naručenih proizvoda.

Dostava
Dostavu naručene hrane i pića obavljaju partnerski restorani i njihove usluge dostave. Restoran može naplaćivati isporuku kao deo usluge. U tom slučaju, prilikom naručivanja hrane, korisnik će biti jasno obavešten o naknadi za dostavu na stranici restorana i na veb lokaciji Eskobar i na stranici korpe.

Provera statusa vaše narudžbine
Kada poručite putem vebsajta i mobilne aplikacije, restoran ili predstavnik službe za podršku Eskobar mogu zatražiti proveru nekih dodatnih informacija pre prihvatanja narudžbine. Restoran je ovlašćen da Vas kontaktira radi verifikacije i zadržava pravo da odbije narudžbinu.

Korišćenje vebsajta od strane maloletnika
Nakon prihvatanja ovih Uslova korišćenja, korisnik potvrđuje da ima više od 18 godina, ili da je, ako je mlađi od 18 godina, dobio potrebnu saglasnost svog nosioca roditeljske odgovornosti i daće svoje podatke, ako je to zatraženo. U slučaju narudžbine koja sadrži alkoholna pića i / ili pivske proizvode, pretpostavlja se da je korisnik stariji od 18 godina ili ako je mlađi od 18 godina, da je dobrio potrebnu saglasnost od njegovog / njenog nosioca roditeljske odgovornosti i u slučaju potrebnog zahteva obezbediće svoje podatke. Nosioci roditeljske odgovornosti maloletnika moraju ih zaštititi od pristupa alkoholnim pićima i / ili pivskim proizvodima i snositi svu dalju odgovornost.

Izmene
#Eskobar zadržava pravo da promeni ili izmeni važeće Uslove korišćenja usluge Eskobar u bilo koje vreme. Izmena, dopuna ili brisanje Uslova primeniće se na vebsajt posle obaveštenja o takvoj promeni. Obaveštenje se može poslati na bilo koji način, uključujući, ali ne ograničavajući se na objavljivanje novih Uslova korišćenja na vebsajtu Eskobar i mobilnoj aplikaciji. Svako korišćenje usluge nakon takve izmene podrazumevaće prihvatanje tih izmena, dodavanja ili brisanja Uslova korišćenja od strane korisnika. #Eskobar može u bilo kojem trenutku prekinuti, promeniti ili ukinuti bilo koje karakteristike Eskobar, uključujući dostupnost fotografija ili opisa bilo kog proizvoda ili usluge.

Izjava o odricanju od odgovornosti
#Eskobar, njegovi zaposleni ili drugi zastupnici ni u kom slučaju ne podležu bilo kakvim posledicama usled slučajne, indirektne ili posebne štete, troškova ili kazne, uključujući, ali ne ograničavajući se na gubitak zarade, prekid poslovanja, gubitak informacija, gubitak kupaca, gubitak imovine, štete na imovini ili potraživanja trećih lica koja nastaju ili su u vezi sa korišćenjem, kopijom ili prezentacijom Eskobar i njegovog sadržaja.

Upotreba usluge Eskobar podleže Uslovima korišćenja koji su bili na snazi u vreme korišćenja Veb i mobilnih usluga. Korisnici bi trebalo da povremeno provere Uslove korišćenja, gde će biti obavešteni o svim promenama Uslova.

Ispravljanje, modifikacija ili brisanje podataka
#Eskobar omogućava korisnicima da isprave, menjaju, dodaju ili brišu svoje lične podatke i podatke prikazane na Eskobar. Ako odlučite da izbrišete svoje lične podatke, Eskobar će direktno ukloniti te podatke. Zbog zaštite i sigurnosti korisnika, #Eskobar će morati da se uveri da li je osoba čiji se podaci menjaju ista osoba koja je podnela zahtev za promenu podataka. Ako želite da pristupite, izmenite ili obrišete svoje lične podatke, pošaljite imejl na dpo@eskobar.rs. Imajte u vidu da ćemo učiniti sve što je moguće da zaštitimo vaše lične podatke. Takođe imajte na umu da samo vi možete zaštititi svoju lozinku tako da je nemojte deliti sa drugim ljudima.

Periodične promene
Kompanija je konstantno u procesu proširivanja, ažuriranja i unapređenja svoje veb stranice kao i svih sa njom povezanih proizvoda i usluga, a samim tim i ažuriranja ove politike poslovanja. Preporučujemo vam da redovno čitate ove Uslove korišćenja kako biste bili stalno upućeni u izmene sadržaja. Ovi uslovi korišćenja biće povremeno menjani bez obaveštenja korisnika.

Administrativno pravo i nadležnost
Uslove korišćenja i njihove izmene reguliše srpski zakon. Svaki spor koji može proizići iz ovog Sporazuma i koji se ne može rešiti van nadležnog suda može se uputiti srpskom sudu. Sva prava i pravni lekovi pod Uslovima korišćenja su kumulativni i ne isključuju druga prava i pravne lekove predviđene zakonom ili drugim ugovorom.

Načini plaćanja
Korisnici mogu platiti gotovinom prilikom dostave i kreditnom karticom.

U slučaju plaćanja putem kartice, potrebno je da korisnik unese podatke o karticama u predviđena polja. Eskobar nema pristup podacima o karticama korisnika. Kada korisnik odabere način plaćanja karticom, Eskobar, putem svog provajdera plaćanja, AllSecure izvršava pred autorizaciju, tj. proveru kartice, kako bi utvrdio da li je kartica aktivna i ima li dovoljno sredstava za traženu transakciju.

Kada kartica bude proverena, sredstva se oduzimaju sa korisničkog računa i prosleđuju se kompaniji #Eskobar Tada će se korisnik vratiti na vebsajt Eskobar gde dobija obaveštenje o rezultatu transakcije.

Pogledajte načine plaćanja i polisu refundiranja za dodatne informacije.

Fakturisanje
Restoran izdaje fakturu, a Eskobar deluje samo kao posrednik između procesa naručivanja i procesa naplate za plaćanje karticom onlajn.

Promo kodovi (kodovi za popust)
Ovaj odeljak Uslova korišćenja odnosi se na sve kupone izdate u skladu sa određenim promocijama (kampanjama) servisa Eskobar (#Eskobar) koji se mogu koristiti na Eskobar.

Pojedinačni promo kodovi koji se dodeljuju korisnicima takođe su podložni ovim Uslovima korišćenja. Dodatni uslovi mogu se naći na štampanom promo kodu ili imejlu koji se šalje kupcima.

Korisnik može iskoristiti promo kod samo kroz poručivanje onlajn na Eskobar.

Promo kod može iskoristi samo Eskobar korisnik, registrovan pre datuma raspodele promo koda.

Ako je iznos narudžbine manji od vrednosti promo koda, razlika se ne vraća korisniku (bilo da je plaćeno onlajn putem kartice ili u gotovini) i ne prenosi se na naredne narudžbine korisnika.

Ako je iznos narudžbine veći od vrednosti promo koda, korisnik će nadoknaditi tu razliku ili plaćanjem karticom onlajn ili plaćanjem gotovinom prilikom dostave.

Trenutno aktivni promo kod važi za samo jedno korišćenje i tada prestaje da važi. Korisnici Eskobar promo koda odgovorni su za onlajn preuzimanje promo koda i garantuju da neće biti dostupan drugim pravnim ili fizičkim licima. Pravo na primanje promo kod popusta odnosi se na originalnog / ovlašćenog primaoca promo koda. Primalac ne može preneti svoj promo kod trećoj, pravnoj ili fizičkoj osobi.

Promo kodovi se ne mogu se kopirati, reprodukovati, distribuirati ili objavljivati, direktno ili indirektno, u bilo kom obliku ili na bilo koji način, od strane drugih pravnih ili fizičkih lica. Promo kodovi se ne smeju čuvati u drugom sistemu za preuzimanje kupona bez prethodne pisane dozvole kompanije #Eskobar Isto se odnosi i na promo kodove distribuirane bez pismenog pristanka #Eskobar Na primer, promo kodovi distribuirani putem eimejla ili objava na drugim vebsajtovima nemaju saglasnost Kompanije. U slučaju da se promo kod distribuira na takav način, Kompanija će ga odbiti i otkazati.

Promo kodovi se ne mogu kombinovati sa ostalim ponudama, popustima, promocijama ili drugim promo kodovima koje povremeno nudi Eskobar.

Ako Kompanija smatra da je promo kod iskorišćen bez ispunjavanja gore navedenih uslova ili bez pravne osnove, uključujući slučajeve zloupotrebe promo koda, on se ne može prihvatiti i biće poništen.

Promo kodovi se ne mogu zameniti za gotovinu.

Kompanija ne snosi nikakvu građansku ili pravnu odgovornost za bilo kakav gubitak, odbijanje, povlačenje, otkazivanje promo koda ili nemogućnost korišćenja istog od strane primaoca.

Kompanija zadržava pravo da izmeni ili dopuni važeće Uslove i odredbe promo koda. Takve izmene, dopune ili brisanja ovih uslova stupaju na snagu odmah po obaveštenju koje se može poslati na bilo koji način, uključujući, ali ne ograničavajući se na, obaveštenja u okviru Uslova korišćenja na vebsajtu. Nakon izmene Uslova korišćenja, svako korišćenje usluge Eskobar smatraće se prihvatanjem ovih promena.

Kontakt
Za bilo kakva pitanja ili informacije o Eskobar možete poslati poruku na info@eskobar.rs

Izjava o privatnosti

#Eskobar (u daljem tekstu „Kompanija“ i „mi“) deo je vodeće svetske mreže za naručivanje i dostavu hrane i vlasnik veb i mobilne usluge eskobar.rs. Ozbiljno shvatamo zaštitu Vaših ličnih podataka, pa želimo da Vam obezbedimo da se osećate sigurno svaki put kada posetite eskobar.rs.

U nastavku ćemo vas informisati o podacima koje prikupljamo tokom Vaše posete našoj veb stranici i mobilnoj aplikaciji i objasnićemo kako koristimo i obrađujemo te informacije. Ako naša veb stranica sadrži veze do drugih veb lokacija, naša politika privatnosti se ne odnosi i na te veb lokacije.

Prihvatanje ovih Pravila o privatnosti znači prihvatanje obrade Vaših ličnih podataka od strane kompanije #Eskobar u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka i u svrhe koje smo opisali u nastavku.

Molimo da odvojite malo vremena i pažljivo pročitajte Pravila o privatnosti.

Kontrolor podataka

Kontrolor podataka je glavni odgovorni deo za obradu Vaših ličnih podataka i određuje načine i svrhu obrade. U ovom slučaju, kontrolor podataka je:

#Eskobar
Valjevskog Odreda 80
11211, Beograd
Serbia
Contact number: 0658881634
Email: info@eskobar.rs

Ako se protivite da kompanija #Eskobar prikupljanje, obrađuje ili koristi lične podatke, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka možete poslati zahtev za obustavu obrade Vaših ličnih podataka na info@eskobar.rs Ovo može ograničiti Vašu mogućnost korišćenja naše usluge.

Vaša prava

Imate pravo da budete informisani o svojim ličnim podacima koje obrađuje #Eskobar bez naknade.

Takođe imate sledeća prava:

  • Pravo na pristup - Pravo na pristup Vašim podacima kao i informacijama o načinu na koji se oni obrađuju.
  • Pravo na ispravku - Pravo da zatražite izmenu za svoje lične podatke.
  • Pravo na brisanje - Pravo da se zatraži brisanje ličnih podataka.
  • Pravo na ograničenje obrade - Pravo na traženje ograničenja obrade ličnih podataka.
  • Pravo na prenosivost podataka - Pravo na prenos ličnih podataka u mašinsko čitljivom formatu.
  • Pravo na prigovor - Pravo na povlačenje saglasnosti kao i prigovor na obradu ličnih podataka.
  • Automatizovano donošenje odluka - Pravo da se ne podležu odlukama zasnovanim isključivo na automatskoj obradi podataka.
  • Pravo na pritužbu - svoju žalbu možete podneti nadzornom organu nadležnom za #Eskobar

Ako želite da iskoristite bilo koje od ovih prava, možete nas kontaktirati na: info@eskobar.rs

Nadležni nadzorni organ za #Eskobar je:

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti

Bulevar Kralja Aleksandra 15
Beograd 11120, Srbija
adresa: info@eskobar.rs

Kada, zašto i kako prikupljamo Vaše podatke

Da bismo uspešno izvršili naše usluge i obaveze prema Vama, moramo prikupiti, obraditi i ponekad deliti Vaše lične podatke. U info polju ispod možete videti koji nam lični podaci trebaju i u koje svrhe. Takođe možete videti pod kojim uslovima delimo Vaše podatke sa trećim licima.

Lične informacije su informacije koje se mogu direktno ili indirektno koristiti za identifikaciju, kao što su Vaše ime, adresa, telefonski broj, datum rođenja, podaci o lokaciji ili adresa e-pošte.

Molimo podelite sa nama samo one informacije koje su nam zaista potrebne. Pošto želimo da Vam pružimo jasan prikaz, predstavljamo Vam analitičko objašnjenje u obliku tabele. Verujemo da Vam na taj način sve informacije pružamo na transparentan, razumljiv i lako dostupan način.

U info polju ispod pogledajte podatke koje prikupljamo o Vašim ličnim podacima. Obzirom da postoje različite vrste podataka, grupisali smo ih u kategorije kako bismo Vam olakšali čitanje.

Lične podatke koje koristimo kada posećujete našu stranicu

Kada otvorite našu veb stranicu kako biste u budućnosti naručili, ali se ne registrujete, prikupljamo sledeće podatke:

Kategorije podataka Objašnjenje

Podaci o konekciji

Vreme posete stranice, datum, vreme zadržavanja stranice, izvor, odgovarajuća IP adresa, ostale informacije o procesima.

Ove podatke prikupljamo isključivo da bi prikazali veb stranicu. Za obradu podataka koristimo samo potrebne podatke koje obrađujemo u skladu sa zakonom, svodeći opseg podataka na osnovne.

Lični podaci koje prikupljamo kada posetite našu stranicu i registrujete se

Prilikom prikupljanja Vaših ličnih podataka želimo da prikupimo što je manje moguće. Vodimo se politikom „manje je bolje“, a sve informacije koje prikupljamo imaju strogu i jasno definisanu svrhu. U slučaju da ne želite samo da posetite naš veb servis, nego se želite prijaviti i videti prethodne narudžbine, prikupićemo sledeće lične podatke:

Kategorije podataka Objašnjenje

Informacije o nalogu

Korisničko ime, korisničko ime, lozinka

Podaci o konekciji

vreme, datum i trajanje korišćenja stranice, izvor, odgovarajuća IP adresa, ostale informacije o procesu

Informacije o komunikaciji

komentari, ocene, odgovor na komentare, komunikacija obavljena na našoj usluzi

Ostale informacije

informacije koje dobrovoljno delite s nama koristeći našu veb uslugu ili aplikaciju, ali i informacije dobijene od društvenih mreža ili drugih javnih baza podataka (npr. korisnički ID sa drugih platformi)

Ako delite sa nama lične podatke druge osobe, morate imati prethodni pristanak te osobe. Obavezni ste da obavestite osobe čije podatke delite o obradi ličnih podataka koja su u skladu sa našim Pravilima o privatnosti.

Lične podatke koje prikupljamo kada posetite našu stranicu, registrujete se i prosledite svoju narudžbinu

Ako želite da isprobate sve što nudimo, molimo Vas da se prijavite sa svojim podacima iz korisničkog naloga. Prikupljeni podaci zavise od informacija koje delite sa nama. Da biste uspešno napravili svoju narudžbinu, potrebno je da ispunite "obavezna polja" koja su data za osnovne informacije. Bez ovih podataka ne možemo obraditi Vašu narudžbinu. Ne morate popuniti polja koja nisu obavezna. Međutim, ako odlučite da podelite takve informacije sa nama, pomoći ćete nam da poboljšamo našu uslugu. Osnovne informacije koje prikupljamo su sledeće:

Kategorije podataka Objašnjenje

Podaci o korisničkom nalogu (neophodno za potrebe isporuke narudžbine)

ime, firma (neobavezno), adresa, telefonski broj i / ili adresa e-pošte, datum rođenja

Informacije o nalogu

korisničko ime, korisnički ID, lozinku, nivo članstva korisnika

Informacije o komunikaciji

komentari, ocene ili komentari, komunikacija putem imejla

Informacije o vezi

vreme, datum i trajanje korišćenja veb lokacije, izvor, odgovarajuća IP adresa, ostale informacije o procesu

Informacije o uređaju

ID uređaja, operativni sistem i odgovarajući identifikator verzije ili drugih uređaja, podaci o geolokaciji

Informacije o narudžbini

Istorija naručivanja

Ostale informacije

informacije koje dobrovoljno delite sa nama koristeći naš sajt, aplikaciju itd.

Namena i definisana pravna osnova

Vaše lične podatke prikupljamo samo kad je to potrebno. Prikupljanje ličnih podataka je neophodno kako bismo Vam pružili naše usluge. Prikupljamo i obrađujemo podatke u skladu sa zakonom o zaštiti podataka. Pristanak subjekta, pravne obaveze i zakoniti interes predstavljaju pravne osnove na kojima obrađujemo lične podatke naših korisnika. Svrhu i pravnu osnovu obrade podataka možete saznati u info polju ispod:

Koja je svrha Zašto u tu svrhu obrađujemo podatke

Proces naručivanja i dostave

Vaši lični podaci se takođe obrađuju tokom procesa naručivanja. Kada prosledite narudžbinu, u zavisnosti od toga da li ste registrovani korisnik ili gost veb servisa (ako je primenljivo), informacije o Vašem nalogu se obrađuju. Narudžbinu šaljemo u restoran i potom proveravamo da li je dostava hrane uspešno završena.

Kategorije ličnih podataka:
Informacije o nalogu
Podaci o konekciji
Informacije o komunikaciji
Informacije o uređaju
Informacije o narudžbini
Ostale informacije

Pravni osnov:
Da bismo osigurali dostavu hrane i kontaktirali naše partnerske restorane, moramo imati Vaše lične podatke (ispunjenje ugovora).

Sigurnost i sprečavanje prevare

Želimo da vam ponudimo najbolje korisničko iskustvo i zato verujemo da je naša veza važna. Međutim, nije svaki posetilac dobronameran. Da bismo zaštitili našu platformu i izbegli potencijalne rizike, moramo prikupiti lične informacije koje nam pomažu u prepoznavanju potencijalnih pretnji. Takođe, čuvamo Vaše podatke bezbednim.

Kategorije ličnih podataka:
Pristup informacijama
Podaci o konekciji

Pravni osnov:
Zakonski smo dužni da zaštitimo Vaše podatke (u skladu sa zakonskom obavezom) i zaštitimo našu kompaniju (legitimni interes).

Buduća obrada podataka prema legitimnom interesu

Obrada podataka zasnovana na legitimnom interesu je posebno važna za našu kompaniju u svrhu bezbednosti informacija na mreži kao i za direktni marketing.

Vaše lične podatke koristimo u skladu sa našim legitimnim interesom, pod uslovom da ne kompromitujemo Vaša prava i slobode. Da bismo uskladili naše interese sa Vašim pravima, uveli smo prilagođene kontrole. Obrada podataka opisana ispod podvrgava se testiranju u četiri koraka kako bi se osigurala Vaša prava i slobode. Kao deo testa u četiri koraka, prvo se potvrđuje da su prikupljeni podaci (1. test ličnih podataka) lični podaci. Potom se testira da li je svrha zakonita (2. test svrhe) i da li su lični podaci koji će se prikupljati u skladu sa principima prikupljanja podataka (3. test potrebe). Na samom kraju, takođe testiramo ravnotežu interesa (4. test ravnoteže). Ako smatramo da Vaše podatke možemo zaštititi od bilo kakvog rizika, obradićemo ih na pravnom osnovu legitimnog interesa.

Obrađuje se na osnovu legitimnog interesa Objašnjenje

Oglašavanje

Slaćemo Vam pogodnosti putem vaučera, popusta i promocija, kao i upitnike kako bismo poboljšali našu uslugu. Uvek možete zatražiti obustavu obrade Vaših podataka u reklamne svrhe. Ako želite da prestanemo da vam šaljemo popuste ili želite dodatne informacije, možete nam poslati poruku na: info@eskobar.rs

imejl marketing

Naš cilj je da sprečimo generičke biltene i nekontrolisane marketinške akcije. To je razlog zbog kog biramo modele prilagođene Vašim interesima i kontaktiramo Vas samo kad verujemo da će Vam se možda svideti određene informacije. Ukoliko želite da prestanemo da obrađujemo Vaše podatke u reklamne svrhe ili želite dodatne informacije, možete nam poslati mejl na: info@eskobar.rs

Utisci

U slučaju negativnog komentara upućenog restoranu, vezanog za kvalitet usluge hrane / dostave hrane, partnerima (restoranima) se pružaju određene informacije (korisničko ime i broj telefona) sa ciljem da se reši prigovor upućen restoranu. Partner (restoran) obrađuje podatke na osnovu legitimnog interesa.

Metrike

Da bismo poboljšali sopstvenu uslugu, prikupljamo različite podatke koje nije moguće povezati sa Vama ili Vašim profilom. Ove informacije nam pomažu da poboljšamo Vaše iskustvo vezano za oglase koji Vam se prikazuju.

Spajanje i pripajanje kompanija, promena vlasnika

Ako se dogodi spajanje s drugom kompanijom ili je naše preduzeće kupilo neko drugo, mi ćemo preneti Vaše podatke toj kompaniji. Naravno, tražićemo od kompanije da uskladi obradu Vaših podataka sa Zakonom o zaštiti podataka.

Ostale informacije

Ako se odlučite da dobrovoljno podelite sa nama informacije koje nisu obavezne, pomažete nam da poboljšamo našu uslugu. Ovo su informacije koje nam dajete kada posetite našu veb stranicu ili mobilnu aplikaciju, ali i druge izvore kao što su društvene mreže ili druge javne baze podataka (npr. Korisnički ID na drugim platformama)

Procena kvaliteta

Da bismo Vam ponudili najbolje korisničko iskustvo, redovno merimo stopu uspeha marketinških metoda kao i potencijalne uzroke neuspelih marketinških aktivnosti.

Kada ćemo izbrisati vaše podatke?

Izbrisaćemo Vaše lične podatke, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, čim njihova svrha bude ispunjena. Zavisno od svrhe obrade podataka, primjenjuju se različita pravila za brisanje podataka. Prikupljene informacije takođe ukazuju na pravilo brisanja. Kada istekne rok zadržavanja, sačuvani podaci biće izbrisani.

Možete zatražiti da izbrišemo Vaše lične podatke tako što ćete nam poslati imejl. Ako ne zatražite brisanje vaših podataka, izbrisaćemo ih deset godina nakon njihovog prikupljanja.

Izbrisaćemo Vaš nalog ako ostane neaktivan duže od deset godina. Prvo ćemo Vas obavestiti o predstojećem brisanju putem imejla, na adresu iz Vašeg naloga na našem servisu.

Uprkos zahtevu za brisanjem podataka, zbog zakonskih odredbi dužni smo da ih čuvamo.

Pored naših pravila za brisanje podataka, postoje i periodi zadržavanja podataka, kojih se takođe moramo pridržavati. Na primer, podaci koji se odnose na porez moraju se čuvati šest do deset godina, a u nekim slučajevima i duže. Specifični periodi zadržavanja zavise od lokalnih zakonskih zahteva.

Sa kim delimo Vaše podatke?

U ovom odeljku želimo da Vas obavestimo sa kim i pod kojim uslovima delimo Vaše podatke. Naš cilj je da Vaše podatke delimo trećim stranama na način koji je Vama transparentan.

Koje treće strane imaju pristup Vašim ličnim podacima?

Nikada nećemo deliti vaše podatke neovlašćenim trećim licima. Dok sarađujemo sa određenim provajderima kao deo našeg poslovanja, pružamo im ograničen i strogo nadziran pristup Vašim ličnim podacima. Pre slanja ličnih podataka našim partnerima na obradu, svaka kompanija će biti pojedinačno proverena. Svi provajderi ličnih podataka moraju ispunjavati uslove pravne zaštite podataka i moraju, uz validne dokaze, dokazati potrebni nivo zaštite ličnih podataka.

U tabeli ispod želimo da Vas transparentno i jasno obavestimo o svim trećim stranama koji primaju informacije od nas i razlozima za deljenje Vaših ličnih podataka:

Primalac podataka Razlozi

Spoljni provajderi usluga

Članovi #Eskobar komuniciraju sa eksternim provajderima usluga. Eksterni provajderi usluga podržavaju naše poslovne aktivnosti ocenjivanjem i unapređivanjem naših marketinških kampanja, pružanjem personalizovanog oglašavanja, pružanjem IT rešenja i obavljanjem revizija.

Članovi #Eskobar

Uvek se trudimo da svoje resurse koristimo efikasno, što u ovom kontekstu znači da ohrabrujemo jedni druge da poboljšamo obradu podataka. S obzirom da se lične informacije obrađuju, želimo da Vas obavestimo da određeni zaposleni spoljni provajderi usluga takođe mogu imati ograničen pristup našoj bazi podataka.

Nudimo zajednički sadržaj i usluge koji uključuju tehničku podršku za naše sisteme.

Nećete dobiti biltene ili drugi promotivni materijal od naših partnera.

Advokati i Državni organi

Nažalost, može se dogoditi da neki naši korisnici ili provajderi usluga ne postupaju pošteno i možda žele da nam naštete. U takvim slučajevima nismo samo zakonom obavezni da pružimo lične podatke nadležnim organima, već je i naš legitimni interes da izbegnemo štetu i pokrenemo parnicu.

Metrike

Da bismo Vam kontinuirano pružali najbolje korisničko iskustvo, redovno ocenjujemo uspeh ili potencijalne uzroke neuspelih marketinških mera. Zato analiziramo, na primer, otvaranje naših brošura i samog sadržaja.

Ostale informacije

Informacije koje nam dajete dobrovoljno dok koristite veb stranicu, aplikaciju ili povezane aktivnosti, ali i iz drugih izvora kao što su društvene mreže ili druge (javne) baze podataka (npr. ID korisnika drugih platformi)

U koje zemlje prenosimo Vaše podatke?

Neki provajderi koji mogu imati pristup Vašim ličnim podacima nalaze se u stranim zemljama, prvenstveno u EU ili su uključeni u zemlje članice Konvencije Saveta Evrope 108. Prenos podataka u te zemlje zasniva se na zadatom nivou zaštite ličnih podataka koja se primenjuje u ovim zemljama, u skladu sa zakonom.

Ako se pojedini procesori nalaze izvan pomenute grupe zemalja, prenos podataka bio bi moguć samo pod odredbama člana 65 propisa LPPC koji regulišu prenos pod odgovarajućim zaštitnim merama.

Informacije o kolačićima

Definicija kolačića i koje kolačiće koristimo

Da bismo posete našoj veb stranici učinili atraktivnom i optimizirali upotrebu nekih funkcija, koristimo tzv. kolačiće. Kolačići su male tekstualne datoteke sačuvane u Vašem pregledaču. Neki kolačići se brišu nakon što istekne sesija pregledača ili nakon što se pregledač zatvori (naziva sesijski kolačići). Ostali kolačići ostaju na Vašim uređajima i mogu se koristiti za identifikaciju sledeći put kada posetite našu veb stranicu (trajni kolačići). U okviru pregledača možete da omogućite opciju da budete informisani o podešavanjima kolačića i da odlučite da li da prihvatite ili odbijete kolačiće u određenim situacijama ili svaki put kada posetite veb stranicu. Blokiranje kolačića može ograničiti funkcionalnost naše veb stranice.

Koje kategorije kolačića postoje

Obavezni kolačići su potrebni jer vam omogućavaju navigaciju i korišćenje veb stranice i njenih funkcija. Bez ovih kolačića ne može se garantovati funkcionalnost veb stranice. Funkcionalnost veb stranice uključuje sve radnje na veb stranici (npr. Unos teksta), pa čak i navigaciju na veb stranici.

Funkcionalni kolačići omogućavaju veb stranici da čuva prethodno unesene podatke (npr. Korisničko ime, jezik ili lokaciju) i poboljšavaju mogućnost pružanja boljeg kvaliteta usluge. Ovi kolačići prikupljaju anonimne podatke i ne mogu Vas pratiti na drugim veb stranicama.

Kolačići performansi prikupljaju informacije o Vašem korišćenju veb stranice - npr. koje naše veb stranice korisnik često posećuje i ako ikada primi poruke o grešci na našem veb servisu. Ovi kolačići ne čuvaju podatke o identitetu korisnika. Prikupljene informacije su sumirane (grupisane) i anonimne. Ovi kolačići se koriste isključivo u svrhu poboljšanja rada veb stranice i radi pružanja boljeg korisničkog iskustva.

Kolačići u marketinške svrhe koriste se za ciljano oglašavanje prilagođeno korisniku i njegovim interesima. Koriste se za ograničavanje oglasa i merenje efikasnosti reklamnih kampanja. Oni beleže Vašu posetu veb stranici. Ove informacije mogu se deliti sa trećim licima (kao što su oglašivači) u svrhu poboljšanja ciljanja marketinga i oglašavanja.

Žalbe na upotrebu kolačića

Ako ne želite da #Eskobar sačuva informacije o Vašoj poseti našoj veb stranici, možete da odustanete. Ako ne želite da koristite kolačiće, možete isključiti ovu opciju u svom pregledaču. Ako izbrišete kolačiće ili koristite druge pretraživače, potrebno je da ih ponovo isključite na svakom pojedinačnom pregledaču ili uređaju.

Kolačići treće strane

Google AdWords

Koristimo Google AdWords kolačiće za praćenje konverzija. Google AdWords je usluga Google Analytics service (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; “Google”). Kada pristupite našoj veb stranici putem Google oglasa, Google AdWords će na Vaš uređaj postaviti kolačić („kolačić za preusmeravanje“ - kolačić sa performansama). Ovaj kolačić ističe nakon 30 dana i neće čuvati lične podatke. Ako kolačić nije istekao tokom posete određenoj stranici, možemo utvrditi da li je posetilac kliknuo na oglas i da li je Google preusmerio korisnika na našu veb stranicu. Svaki oglašivač ima različite kolačiće. Iz tog razloga se kolačići ne mogu pratiti preko veb stranice oglašavača. Informacije prikupljene putem kolačića koriste se za kreiranje statističkih podataka o konverzijama za korisnike AdWords-a. Oglašivači će videti ukupan broj korisnika koji su kliknuli na njihov oglas i videće koliko je korisnika preusmereno na stranicu sa praćenjem konverzija sa obeleženim podacima. Oglašivači neće imati informacije za identifikaciju korisnika. Ako ne želite da učestvujete u ovom procesu, kolačiće možete blokirati preko postavke koja onemogućava automatske kolačiće. Kolačiće za praćenje konverzija možete onemogućiti tako što ćete blokirati kolačiće na vašem pregledaču na "googleadservices.com".

Google Analytics

Preko Google AdWords takođe sarađujemo sa Google Analytics. To je analitička usluga kompanije Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; “Google”). Informacije koje dobijamo putem kolačića Google Analytics pružaju nam informacije o tome kako koristite našu veb stranicu i obično se prenose i skladište na Google serveru u Sjedinjenim Državama. Opcija anonimnosti IP adrese aktivna je na našoj veb stranici tako da je IP adresa korisnika unutar EU i u drugim zemljama na koje se obvezuje Ugovor o evropskom ekonomskom prostoru zaštićena. Samo u izuzetnim slučajevima cela IP adresa biće poslata Google serveru (u SAD) gde će biti skraćena. Google će te podatke koristiti za procenu Vaše upotrebe naše veb stranice, prikupljanje izveštaja o Vašim aktivnostima i nadgedanje veb stranica drugih usluga. IP adresa dostupna Google Analytics-u neće biti povezana sa drugim Google podacima. Imate mogućnost da prestanete da čuvate kolačiće u podešavanjima Vašeg pregledača, ali moramo vas obavestiti da u ovom slučaju možda nećete moći da koristite sve funkcije veb stranice.

Takođe možete sprečiti Google da prikuplja i obrađuje podatke generisane ovim kolačićem kada koristite našu veb stranicu (uključujući Vašu IP adresu) instaliranjem dodatka za pregledač koji je dostupan na ovoj vezi: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en .

Facebook tool za ponovno pronalaženje korisnika.

Alat stranice za ponovno ciljanje kompanije Facebook Inc. (1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA; “Facebook”) koristi se ako ste korisnik Facebook-a. Ovaj alat će proizvesti identifikacioni broj koji će biti poslat Facebook-u na analizu u marketinške svrhe. S druge strane, šifriramo vašu e-mail adresu i šaljemo je Facebook-u u šifriranom obliku. Prepoznavanjem kolačića i prenošenjem šifrovanih informacija, Facebook će Vam dostaviti preporuke ciljanog proizvoda u obliku personalizovanog oglasa.

Opcija za prestanak korišćenja Facebook alata na linku: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences .

Braze

Braze je promotivna platforma za e-poštu (Braze, 43 Worship Street, 1st Floor, London EC2A 2DU). Ako ne želite primati promotivne mejlove, možete se odjaviti ovde: https://www.eskobar.rs/account/privacy1

MailChimp

Mailchimp je platforma kompanije Rocket Science Group, LLC for sending promotional emails (The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA). Ako ne želite primati promotivne mejlove, možete se odjaviti ovde: https://www.eskobar.rs/account/privacy

Pravo na izmene

Zadržavamo pravo na promenu Politike privatnosti u skladu sa zakonskim odredbama. Obaveštavaćemo Vas o svim važnim promenama, kao što su promene u svrhu obrade ličnih podataka ili u slučaju da integrišemo nove svrhe.

Završni dogovor

Zaštita vaših ličnih podataka za nas je od najveće važnosti. Da bismo zaštitili Vaše lične podatke, uspostavljamo određene tehničke i organizacione mere. Imajte na umu da ste vlasnik svojih podataka i što manje informacija delite, više kontrole imate. Na primer, ako želite da ostanete anonimni i ne želite da mi ili naši provajderi usluga analiziramo Vaše lične podatke i aktivnosti, možete da promenite podešavanja u svom pregledaču. Ako ne podesite podešavanja, mnogi provajderi će dobiti informacije koje delite sa nama. U retkim slučajevima će se kreirati personalizovana referenca, ali uvek možete da pređete u "Incognito mode" za Google Chrome ili u "Private mode" u Vašem Firefox pregledniku.

Celokupni dizajn Eskobar veb stranica, tekst, grafika, izbor i njegova postavka intelektualno su i industrijsko vlasništvo kompanije #Eskobar (dalje u tekstu: „Kompanija“), pa su zaštićeni odgovarajućim odredbama srpskog i međunarodnog prava o intelektualnom i industrijskom vlasništvu. Sva prava su zadržana. Svaki tekst ili slika koja sadrži simbole TM, SM ili © su registrovani zaštitni znakovi i koriste se na ovoj veb lokaciji pod licencom njihovih vlasnika.

Sastav sadržaja i baza svih podataka koji se nalaze na ovoj veb stranici isključivo pripadaju Kompaniji i zaštićeni su odgovarajućim odredbama srpskog i međunarodnog prava. Kompanija i njeni dobavljači i / ili davaoci licence izričito zadržavaju sva prava intelektualne i industrijske svojine na bilo koji i sve elemente Eskobar sadržaja ili drugog materijala prikazanog na vebsajtu Eskobar. Bez obzira na gore navedeno, korisnik se obavezuje da neće stvarati dela izvedena ili zasnovana na osnovu sadržaja Eskobar, da neće kopirati, reprodukovati, ponovo objavljivati, objavljivati, modifikovati, prenositi, prodavati ili iskorištavati na bilo koji način, delimično ili u celosti, materijal ove veb stranice ili bilo kojeg relevantnog softvera, da ga ne dodaje nijednom pretraživaču ili indeksu, da ga ne uokviruje bilo kojom drugom veb stranicom, uključite kao vezu za direktan pristup sa druge veb lokacije do unutrašnjih informacija, kopirati njegovu lokaciju na drugi server pomoću ogledala ili obećati trećim licima da će im pravo koje im je dodelio Eskobar, bez izričitog pismenog pristanka Kompanije. Pored toga, razvoj i / ili objavljivanje baza podataka koje sadrže glavne delove vebsajta Eskobar nije dozvoljeno bez izričitog prethodnog pristanka Kompanije.

Korišćenjem veb stranice Eskobar korisnici bezrezervno prihvataju, slažu se i izjavljuju da će je legalno i pravilno koristiti, naročito, u skladu sa ovde navedenim uslovima. Shodno tome, korisnici se indikativno, nedvosmisleno slažu da neće koristiti Eskobar za prenošenje ili pristup sadržaju koji krši prava intelektualnih i industrijskih autorskih prava trećih lica ili kompanija.

Pravilnik o utiscima
Preduslov za pisanje utiska je da ste naručili iz željenog restoran. Za svaku narudžbinu može se ostaviti samo jedan utisak. Na ovaj način proveravamo i kontrolišemo ispravnost i pouzdanost utisaka. Restorani prihvataju da u kontekstu poslovne etike ne treba koristiti opciju utisaka koje pruža veb stranica da bi postavljali pozitivne ili negativne kritike preko trećih lica (porodica, prijatelji, osoblje). Uvredljivi komentari, komentari protiv pravila i propisa civilnog i krivičnog zakona ili propisa javnih organa neće se objavljivati. U ovom slučaju Eskobar tim ne snosi nikakvu odgovornost za ovu odluku.

Eskobar ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj utisaka. Utisci ni u kom slučaju ne odražavaju stavove servisa Eskobar na restorane ni u slučaju pozitivne ili negativne kritike.

Takođe, Eskobar ne snosi nikakvu odgovornost za neadekvatni kvalitet proizvoda ili uslugu koju nude restorani koji sarađuju sa Eskobar.

Eskobar garantuje zaštitu ličnih podataka kako je zakonom definisano.